Handleiding SOS-training

[only in Dutch]

Hieronder vind je de handleiding voor trainers van de SOS training als gratis download.

Opdrachten voor cliënten die tijdens de bijeenkomsten worden gebruikt zijn achterin de handleiding als bijlage opgenomen. Het is aan te raden deze te printen op stevig papier en cliënten een mapje te geven waarin ze gemaakte opdrachten kunnen bewaren. Ook zijn er inhaalopdrachten in de handleiding opgenomen: deze kunnen geprint worden voor cliënten die onverhoopt een bijeenkomst hebben gemist en deze zelfstandig willen inhalen.

Als losse downloads vind je op deze pagina ook de smileys, poppetjes, sterren, speelkaarten en diploma’s die in de training worden gebruikt. Om optimaal gebruik te maken van deze materialen raden we aan deze te (laten) drukken op dik papier (bijvoorbeeld 200 gram) en met behulp van een snijmachine op maat te (laten) snijden. Onderaan deze pagina vind je een voorbeeld hoe dit eruit komt te zien.

Als u de SOS-training wilt implementeren binnen uw organisatie wordt aanbevolen om medewerkers die de SOS-training zullen gaan geven een cursus te laten volgen van een dag. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact op met Marleen de Waal via marleen.de.waal@arkin.nl.

Handleiding SOS training

Smileys, poppetjes, sterren

Diploma’s Straatwijs Zelfwijs Anderwijs

Speelkaarten

 

 

Scroll To Top